Skip to content

Будуть у шоколаді: 4 знаки Зодіаку, яким Венера сприятиме у коханні та фінансах

Венера 20 лютого переходить до впливу Овна і залишатиметься під ним до 17 березня. Окрім наповнення ентузіазмом і жагою до нових емоцій, це підніме рівень кохання до найвищого.

Також з’явиться можливість декільком знакам Зодіаку претендувати на усе найкраще, поліпшити свої фінанси та жити унікальними моментами. Астрологи назвали чотири знаки, яким пощастить у цей період. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Овен

Венера допомагає вам підвищити впевненість у собі, виявити найкрасивішу та найсексуальнішу сторону себе та, звичайно, подати це з особливим успіхом. Ви будете запалювати багаття на своєму шляху, до вас буде тягнути, як магнітом.

Ви також захочете того, що бачите тут і зараз, ви будете гнатися за цим, ви вимагатимете цього, і ніщо не втече від вас. А оскільки ви відчуєте нудьгу, можливі кардинальні зміни зовнішності, які виведуть вас на вершину.

Риби

Венера докладе руку, щоб блага прийшли до вас. Не чекайте значного надходження грошей, але ви також отримаєте свої подарунки, можливо, навіть суму, яка тимчасово зніме ваш стрес.

З іншого боку, можливо, ви укладете вигідну угоду або будете шукати способи збільшити свій дохід. Емоції переповнюватимуть вас, ваші бажання стануть інтенсивними, тому ви легко піддастеся різноманітним спокусам.

Діва

Венера принесе вам тільки користь, якщо ви дивитиметеся на речі простіше. Спонтанність і безпосередність – це те, що допоможе вам знайти сексуальну радість.

Ви повинні піклуватися не про завтрашній день і про розвиток подій, а про відчуття моменту. Адже весь цей час ви будете «багатою нареченою». Вам навіть не потрібні рекомендації.

Стрілець

Зліт вашого любовного життя є беззаперечним, ви віддастеся нещадному полюванню, ваші любовні пригоди будуть численними, ваша сексуальна привабливість буде інтенсивною. Ви докладете всіх засобів, щоб отримати людину, яка подобається.

Нові стосунки не за горами, і якщо їх тримати під контролем, дуже ймовірно, що вони триватимуть довго. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках, ви розділите унікальні моменти любові та пристрасті зі своїм партнером.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: