Site icon Наше Місто

Закуска з лаваша: ТОП начинок для ідеально смачних рулетиків

Закуска з лаваша: ТОП начинок для ідеально смачних рулетиків

Існує чимало рецептів, як приготувати ситний і швидкий рулет з лаваша, але зазвичай часто зустрічається два-три варіанти. Пропонуємо вам урізноманітнити арсенал закусок з лаваша та познайомимо з кількома новими рецептами, пише «Наше місто».

Лаваш із сиром

Закуска з лаваша: ТОП начинок для ідеально смачних рулетиків

Складові

Спосіб приготування

Усю зелень дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, додаємо сіль і наносимо суміш на лаваш.

Згортаємо лаваш з начинкою в трубочку, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на олії з двох сторін.

Лаваш з помідорами та куркою

Закуска з лаваша: ТОП начинок для ідеально смачних рулетиків

Складові

Спосіб приготування

Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Додаємо дрібно нарізану курку та обсмажуємо до готовності.

За 10 хвилин до кінця смаження додаємо дрібно нарізаний болгарський перець, а в кінці смаження – сіль та спеції.

Викладаємо курку на лист лаваша (залишивши 2-3 см від краю), зверху накриваємо іншим лавашем і викладаємо на нього салатне листя.

На салатне листя кладемо кружки помідорів і злегка поливаємо їх майонезом.

Накриваємо помідори останнім лавашем, злегка змащеним майонезом і згортаємо шари лаваша, що вийшли, у вигляді щільної трубочки.

Поміщаємо рулет із лаваша в холодильник на 30-40 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками.

Лаваш із сиром та крабовими паличками

Складові

Спосіб приготування

Крабові палички дрібно нарізаємо, змішуємо з сиром, подрібненою зеленню, змащуємо сумішшю лаваш, що вийшла, і згортаємо його в трубочку.

Поміщаємо рулет із лаваша в холодильник на 60-90 хвилин, а потім нарізаємо порційними шматочками.

Лаваш зі смаженими грибами

Складові

Спосіб приготування

Гриби та цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в олії до готовності. Викладаємо гриби на лаваш, покриваємо їх другим лавашем і робимо на ньому шар із тертого сиру та подрібненої зелені.

Кладемо зверху третій лаваш, викладаємо на нього подрібнені яйця, скручуємо в трубочку і ставимо в холодильник на 2 години.

Потім нарізаємо рулет з лаваша порційними шматочками, обмочуємо їх у збитому яйці і обсмажуємо на олії до рум’яної скоринки.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version