Skip to content

«Барабашово» в Харкові: стало відомо, що буде на місці відомого ринку, зруйнованого росіянами

Напередодні в інтернеті з’явилася інформація про те, що відомий харківський ринок «Барабашово» припинить своє існування. Харківська міська рада надала офіційну інформацію щодо майбутнього цього ринку. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням прес-служба Харківської міськради.

«Заявляємо, що ринок «Барабашово» як існував, так і існуватиме лише в оновленому — сучасному та комфортабельному вигляді», — йдеться у заяві міськради.

У повідомленні прес-служба Харківської міськради зазначається, що на території ринку буде створено науковий парк.

«Таким чином, ринок «Барабашово» перетвориться на новий, революційний район змішаного використання, присвячений просуванню наукових та технологічних інновацій. Також там буде впроваджено сучасний підхід до створення мікрорайонів із багатоквартирними будинками, громадськими просторами та сучасною набережною. За рахунок інноваційних досліджень та компаній це сприятиме економічному розвитку міста», — пише прес-служба.

Крім того, у заяві Харківської міськради наголошується, що існуванню ринку «Барабашово» нічого не загрожує. У міськраді запевняють, що після перебудови робочі місця збережуться, але вони будуть якісно іншого рівня.

Новини Дніпра: доля ринку "Барабашово" - Наше Місто
Новини Дніпра: доля ринку "Барабашово" - Наше Місто

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: