Skip to content

Грошей повні кишені: березень озололить п’ять знаків Зодіаку

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Фінансовий гороскоп березень 2023

Астрологи склали фінансовий гороскоп на березень 2023 року. Вони стверджують, що у 5 знаків Зодіаку суттєво покращиться фінансове становище, пише “Наше місто”.

Овен

Овни отримають відчутну надбавку до зарплати, яка дозволить покрити всі поточні побутові потреби. Представники даного знака Зодіаку навіть зможуть накопичити “подушку безпеки” – заощадження, які завжди будуть під рукою. 

Близнюки

Судячи з натальної карті Близнюків, останні 5 місяців вони перебували в грошовій ямі. У березні вони поступово почнуть виходити з цього несприятливого періоду. Сприяти цьому буде успішний розвиток особистої справи. 

Терези

Терезам вирішать допомогти. Березень каже, що у представників даного знака Зодіаку з’явиться меценат або дарувальник, який захоче допомогти Терезам вирішити фінансові неприємності. Грошей буде достатньо не просто для звичайних потреб, але і для того, щоб дозволити собі розкіш. 

Стрілець

Березень подарує Стрільцям можливість не переживати про те, що скільки коштує. Стрільці зможуть дозволити собі те, на що давно не наважувалися. Головне – не шкодувати грошей на себе, адже це не витрата, а інвестиція. Зірки попереджають Стрільців про те, що буде ризик витратити дохід не дуже правильно – варто стримувати себе, бачачи підозріло низькі ціни і спокусливі знижки.

Риби

Рибам в березні доля готує серйозні випробування, проте у фінансовому плані у них буде все добре. Вони зможуть порадувати себе приємними покупками, а також придбати щось для своєї другої половинки.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: