Skip to content

Світло повернеться протягом двох годин: у Дніпрі поступово відновлюють подачу електроенергії

Новини Дніпра: Оперативна ситуація станом на 10:00

Через загрозу ракетної атаки у Дніпрі під час тривоги були введені екстрені відключення світла, повідомляють в ДТЕК. Наразі подачу електроенергії поступово відновлюють, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги та залишайтесь під час них в укриттях.

Ситуація з водопостачанням та теплопостачанням

Станом на 10:00 через екстрені відключення світла відключено 2 районні котельні КП «Теплоенерго» по вул. Батумська та пр. Слобожанський. Тимчасово без опалення 282 будинки.

Також наразі через знеструмлення зупинено роботу  2 районних котелень на пр. Богдана Хмельницького. Без тепла тимчасово знаходяться 125 будинків.

Зупинена робота і котельні на вул. М. Руденко (через відсутність електроенергії). Припинено теплопостачання 66 будинків.

Через екстрені відключення світла не працюють квартальні котельні по вул. Макарова, В. Сліпака, Киргизька — 87 будинків без тепла.

Також зафіксовано знеструмлення будинкових котелень та ТРП за наступними адресами:

  • – вул. Шолохова, Дементьєва, Запасна, Передова, Березанівська, Березинська,  пров. Крушельницької, Донецьке шосе;
  • – вул. Боброва, пр. Л. Українки, вул. Старокозацька, пр. Д. Яворницького, пл. Старомостова.

Станом на 10:00 знеструмлено 3 котельні КП «Жилсервіс-Дніпро» у Центральному районі. Без опалення знаходяться 37 житлових будинків по просп. Олександра Поля, вул. Полєтаєва та вул. Новосільна.

Робота всіх котелень та ТРП буде відновлена після включення енергопостачання.

Наразі у звичному режимі працюють об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» . Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цього КП.

Станом на 10:00 аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» працює над ліквідацією пошкодження водопроводу по вул. Гуртова, 19. Через це частково припинено водопостачання вул. Гуртова, пров. Східний.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт по вул. Міського Лісу, 47. Припинено водопостачання по вул. Міського Лісу, 43, 45, 47.

Також проводяться ремонтні роботи на пошкодженому водопроводі на перетині вул. Драгоманова та вул. Грушевського. Через це припинено водопостачання вул. Драгоманова на ділянці від вул. Троїцька до вул. Січових Стрільців.

Тривають аварійні роботи і на Бульварі Слави, 7. Без водопостачання знаходяться мешканці цього будинку.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт по вул. Дачна, 185 припинено водопостачання вулиць Дачна, Досвідчена.

Також проводяться аварійні роботи на вул. Сурській, 71. Тимчасово відключено водопостачання на вул. Сурській, 1-80, вул. Мостова.

Подачу води за вищезазначеними адресами буде відновлено до кінця дня. 

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Наразі всі підвищувальні насосні станції у Дніпрі працюють та повністю забезпечують подачу води у будинки дніпрян.

Міська влада опікується об’єктами критичної інфраструктури та робить все можливе, аби ніщо не вплинуло на їх роботу. Всі проблемні ситуації з подачею води та тепла в будинки дніпрян міська влада тримає на контролі та вирішує у найкоротші терміни.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: