Skip to content

Зберегти тепло: у Дніпрі на проспекті Героїв привели до ладу теплоізоляційне покриття

Для вдалого та безаварійного опалювального сезону необхідно підтримувати у належному стані теплові мережі. Серед іншого, заміна застарілого теплоізоляційного покриття допоможе уникнути втрат тепла. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Днепр оперативный.

Так, сьогодні проводились роботи на просп. Героїв, 4. Мешканці будинку зверталися до КП «Теплоенерго» з проблемою порушення теплоізоляції. Комунальники відреагували та замінили ізоляційний матеріал на трубопроводі опалення за вказаною адресою.

Як показують розрахунки, при проходженні гарячої води по неутепленому трубопроводу від котельні до точки призначення, втрачається достатній відсоток тепла. Вихід з такої ситуації безумовно є – утеплення труб опалення спеціальними матеріалами. Теплова ізоляція обладнання і трубопроводів істотно знижує втрати тепла і енергії.

«На даному участку магістрального трубопровода теплоносія на ж/м «Перемога» було виконано роботи по заміні теплової ізоляції, у результаті довгої експлуатації даний участок прийшов у негідність», – повідомив старший майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго» Євген Кунік. 

На проспекті Героїв було замінено 15 метрів трубопровода діаметром 400 мм, до робот була залучена одна бригада. Все зробили за лічені години.

Варто зауважити, нове покриття більш стійке до негативних чинників навколишнього середовища. Та виконання зазначених заходів дозволяють зменшити теплові втрати.

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: