Skip to content

Не вгодила: видану у Нікополі гуманітарку через OLX продавали самі отримувачі

У Нікополі дитяче харчування, отримане в якості гуманітарної допомоги, намагалися продати на сайті ОЛХ. Оприлюднила фото оголошення директор благодійного фонду «Дітям Нікополя» Маргарита Горбаненко. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Nikopolnews.

Маргарита Горбаненко у своєму зверненні до продавців гуманітарної допомоги закликала до їхньої совісті.

«Майте хоч би інстинкти самозбереження, бо це обов’язково буде «розшифровано». Всі живемо в одному місті, в одних умовах, якщо щось вам не підійшло, поверніть нам, вас наступного разу зустрінуть з величезною повагою. До речі, всього одна молоденька матуся повернула батончики зі словами «Ми таке не їмо, нехай комусь іншому буде», – написала директор БФ.

Новини Дніпра: отримувачі продають гуманітарку - Наше Місто

Стало відомо, що це оголошення з сайту вже прибрали. В коментарях під дописом нікопольці висловлюють багато слів обурення на адресу підприємливих земляків, які продають те, що отримали безкоштовно. Адже ті харчі могли дістатись родині, яка дійсно цього потребує.

«Всі ми живемо у важкі часи, і, на жаль, доводиться терпіти складнощі та іноді скруту, але треба завжди залишатися людьми», – пишуть нікопольці.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: