Skip to content

У Дніпрі спеціалісти КП «Дніпровський електротранспорт» ліквідують аварію на кабельній лінії по вул. Краснопільській

12 лютого за завданням міського голови Бориса Філатова, в рамках чергування по місту, директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Ігор Маковцев проінспектував хід робіт вул. Краснопільській, де майстри енергогосподарства КП «Дніпровський електротранспорт» проводять ліквідацію аварії на кабельній лінії. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» .

Ця лінія була прокладена у 1968 році і експлуатується донині. Загальна довжина траси – 860 метрів. В результаті аварії припинилося електропостачання тягової підстанції № 13, яка живить трамвайний маршрут №12 та тролейбусний маршрут №9. Для відновлення роботи підстанція переведена на резервне живлення.

Фахівці провели роботи по виявленню пошкоджень. Одне з них вже ліквідоване. Зараз проводяться роботи з ліквідації другого пошкодження, яке виявили під проїжджою частиною, що ускладнює ремонт пошкодженої лінії.

Новини Дніпра: аварія по вул. Краснопільській - Наше Місто

Для скорочення термінів і масштабів робіт попередньо був проведений технологічний прокол ґрунту 12 метрів. Наразі проводиться заміна пошкодженої ділянки кабелю.

Загалом, на балансі підприємства знаходиться 90,5 км високовольтних кабельних мереж. За останні 3 роки це 9 аварія на цій трасі. За першої можливості буде проведено капітальний ремонт цієї лінії.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: