Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з опаленням та водою на 18:00

Ксенія Куземко

Станом на 18:00  приватна енергетична компанія ЦЕК повідомила про відновлення графіка стабілізаційних погодинних відключень, пише «Наше місто».

За розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова всі комунальні служби міста переведені на посилений режим роботи і знаходяться на цілодобовому чергуванні. Аби у разі надзвичайних ситуацій оперативно реагувати на ситуації, що можуть виникнути безпосередньо на об’єктах комунальної власності.

На цей час лікарні міста та соціальні об’єкти  забезпечені теплом та водою. У разі необхідності вони можуть перейти на живлення від генераторів.

Станом на 18:00 у зв’язку з відключенням ДТЕКом електроживлення зупинено підвищувальну насосну станцію (ПНС), через що  знижений тиск в мережі систем водопостачання за адресами:

– вул. Миколи Міхновського, буд.2-31;

– пров. Фестивальний, буд.1-31;

– просп. Миру, буд. 1-95;

– вул. Березинська, буд. 22-61;

– вул. Генерала Захарченко, буд. 1-15;

– пров. Вільний,буд. 2-12;

– вул. Усенко, буд. 1-23;

– вул. Донецьке шосе, буд. 97-137.Також через відключене ДТЕКом електроживлення зупинено ПНС по просп. Миру, знижений тиск в мережі систем водопостачання по просп. Миру, 35,43,49,55,63,61,75.

Водопостачання за вище вказаними адресами буде відновлено після подачі електроенергії.

У КП «Теплоенерго» станом на 18:00 приватними енергопостачальними компаніями знеструмлено будинкові котельні та тепло-розподільчі пункти (ТРП) за наступними адресами:

– вул. Берегова, Детальбудівська, Передова, Березанівська;

– вул. Мольєра, Полонської-Василенко, пров. Крушельницької, Фестивальний, вул. С. Ковалевської;

– пр. Б. Хмельницкого;

По тієї ж причини зупинена квартальна котельня по пр. Миру, яка забезпечує теплом 24 будинки.

Теплопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.

Районні котельні КП «Теплоенерго» працюють.

Станом на 18:00 котельні та тепло-розподільчі пункти КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро» в  роботі.

Щодо робіт за заявками жителів міста.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» завершують  відпрацювання заявок містян щодо ліквідації засмічень на мережах водовідведення та звернень про пошкодження мереж водопостачання, що надійшли сьогодні. Загалом у роботі понад 20 доручень.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12  

(096) 732-12-12   

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: