Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 10 лютого: активізація ворога та моторошні аварії

Аварії з постраждалими, пожежа в кіоску з їжею та масовані атаки росіян. Днепр оперативный зібрав для вас усі надзвичайні події Дніпра за п’ятницю, 10 лютого, повідомляє сайт «Наше Місто»

Активізація ворога

Вночі росіяни атакували Дніпро та область «Шахедами» і ракетами. Повітряне командування «Схід» успішно збило всі ворожі безпілотники, які летіли на наш регіон. Після чого на Дніпропетровщину полетіли ракети.

За офіційною інформацією, уламки ракети впали на житловий 2-поверховий будинок в Новомосковському районі. 

У Криворізькому районі влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури, є руйнування. Також постраждав співробітник підприємства.

Зранку 10 лютого окупанти накрили вогнем Нікопольський район.

Та і на цьому росіяни не зупинились. Від ранку ворог здійснив чергову масовану атаку та запустив близько 70 ракет. 61 була збита українською ППО.

Зокрема, над Дніпропетровською областю було збито 9 крилатих ракет. Протягом дня було декілька повідомлень про загрозу ракетних ударів, повітряна тривога тривала понад шість годин.

Згорілі пиріжки

 У Дніпрі згорів вуличний кіоск з їжею. Надзвичайна подія трапилась на проспекті Петра Калнишевського Індустріального району.

 За інформацією рятувальників, займання виникло всередині металевого кіоску швидкого харчування. Загасити пожежу вдалось майже за 20 хвилин. Вогнем пошкоджено кухонне обладнання, стіни, стеля та підлога. Загиблих та постраждалих немає.

Моторошна аварія

У Дніпрі внаслідок зіткнення легкового автомобіля Hyundai та фургону Iveco постраждала дитина.

Аварія сталася на перехресті вулиць Січеславська Набережна та Володимира Великого. Дівчина за кермом Hyundai не поступилася дорогою фургону при повороті ліворуч. На цьому перехресті на момент аварії через відключення електроенергії не працював світлофор.

Внаслідок ДТП 10-річна донька водійки Hyundai отримала тілесні ушкодження. Дитину доправили до лікарні.

За кордон не втечеш

 У Дніпрі затримали 43-річного місцевого жителя, який виготовляв підробні волонтерські посвідчення для виїзду за кордон.

За 2 тисячі доларів чоловік вносив інформацію до державної підсистеми «Шлях» і це давало можливість військовозобов’язаним чоловікам покинути Україну. В ході спільної спецоперації правоохоронних органів, організатора схеми було затримано.

Аж скло повилітало

Жахливе зіткнення двох автівок сталося сьогодні у Дніпрі близько 11 години на розі проспекту Яворницького та вулиці Фабра. За попередньою інформацією від патрульних, водійка Ford рухалася по проспекту Дмитра Яворницького зі сторони вокзалу. В цей момент по Андрія Фабра їхав Chevrolet. Водій Chevrolet не надав перевагу в русі і машини зіштовхнулися. Від удару «ніс» першої автівки зім’яло, в салоні спрацювали подушки безпеки та повилітало скло.

Внаслідок аварії водійка Ford отримала травми. Її госпіталізували до лікарні. Попередньо, причиною ДТП стало недотримання правил дорожнього руху.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: