Skip to content

Пасажири впізнають на вулиці: історія кондукторки, яка 5 днів на тиждень дарує людям радість

Новини Дніпра: Історія кондукторки, яку впізнають на вулиці

19 років поспіль вона зустрічає кожного пасажира на тролейбусних маршрутках міста. Світлан Василівна працює кондуктором. Її робота емоційна, не проста, але цікава. А ось день розпочинається вдосвіта.

«Прокидаюсь я в 3.30. Треба встати, привести себе до ладу, зібратися і прийти в тролейбусне депо, отримати квитки і чекати на випуск тролейбуса, – розповідає кондукторка Світлана Копітон. – Робота відповідальна. Наприклад, в мене був такий випадок, по 10 маршруту ми їздили. Заходять пасажири в тролейбуси і одна бабулечка мені говорить: «Кондуктор, ми вас так чекали!». На вулиці мороз, сльота, сніг. І люди виходять, встають рано, ідуть на зупинку, чекають нас, чекають наш тролейбус…це було так якось, знаєте, аж пробрало».

О п’ятій ранку, а на деяких маршрутах і раніше, перші тролейбуси виїжджають, аби зустріти перших пасажирів. Пані Світлана наголошує, що в їх роботі спізнення неможливі, адже на них розраховують усі ті, хто поспішає на навчання, на роботу, в лікарню чи просто в гості до родичів. І працює вона п’ять днів на тиждень, зустрічаючи схід сонця на роботі!

Деталі в сюжеті “Наше місто”.

Категорія: Афіша, Важливо, Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: