Skip to content

Можуть бути аварійні відключення: яка ситуація у Дніпрі з теплом і водою на ранок

Можуть бути аварійні відключення: яка ситуація у Дніпрі з теплом і водою на ранок

Напередодні ввечері до всіх областей доведені ліміти споживання. Дніпропетровській області НЕК Укренерго виділила на 7 лютого вдень 1707 МВт, вночі 1652 МВт. Такі ліміти дозволяють у Дніпрі застосувати графіки стабілізаційних відключень. Та енергетики не виключають, що у пікові години ранку та вечора через перенавантаження системи,  викликане зниженням температури повітря,  можуть бути й аварійні відключення. Велике прохання до дніпрян у морозні дні максимально ощадливо споживати електроенергію, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпровську міську владу.

За розпорядженням міського голови Дніпра Бориса Філатова всі комунальні служби міста переведені на посилений режим роботи і  знаходяться  на цілодобовому чергуванні. Аби у разі надзвичайних ситуацій оперативно реагувати на  ситуації, що можуть виникнути безпосередньо на підприємствах комунальної власності.

Міська влада Дніпра ще раз звертає увагу енергетиків, що теплопостачальні підприємства відносяться до об’єктів критичної інфраструктури.

Однак напередодні ввечері  у Центральному районі міста через знеструмлення приватними енергетичними компаніями п’яти котелень  КП «Жилсервіс Дніпро» без опалення були 210 житлових будинків.

У КП «Теплоенерго»  вночі фіксувались знеструмлення будинкових котелень у Чечелівському, Центральному, Новокодацькому районах, а також у Лівобережній частині міста.

Напередодні ввечері та протягом ночі у Дніпрі були і знеструмлення підвищувальних насосних станцій(ПНС). 

Станом на 06:00 котельні та тепло-розподільчі пункти  КП «Теплоенерго»,  КП «Коменергосервіс»  та КП «Жилсервіс Дніпро» в роботі.

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: