Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з опаленням та водою на ранок 6 лютого

Аліна Рудич

Дніпровська міська влада інформує: ситуація з опаленням та водою на ранок 6 лютого

На сьогодні НЕК «Укренерго» надала обмеження споживання електроенергії для Дніпропетровської області на період з 6:00 до 24:00. На нашу область виділити 1422 МВт. Завдяки цьому у Дніпрі протягом дня діють стабілізаційні графіки відключення світла. Вони дозволяють вимикати електроенергію в місті згідно із погодинними графіками. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Стабілізаційні графіки діятимуть доки наша область не перевищить виділені «Укренерго» ліміти. У випадку надмірного споживання електроенергії будуть введені екстрені відключення.

За повідомленням Укренерго – вночі споживання електроенергії обмежуватися не буде.

Просимо розумно споживати електроенергію та за можливості обмежити використання електроприладів або ж взагалі відмовитися від їхнього використання. Це допоможе уникнути масштабних аварій на електромережах та стабілізувати енергосистему.

Теплопостачання

Станом на ранок відновлено роботу квартальної котельні по вул. Сумська, яка забезпечує теплом 21 будинок. Вночі вона тимчасово не працювала через відсутність фази.

Фахівці енергетичної компанії провели ремонтні роботи та усунули проблемну ситуацію. Після цього теплопостачання споживачам відновили.

Наразі всі районні, квартальні та будинкові котельні, а також тепло-розподільчі пункти КП «Теплоенерго» працюють у звичному режимі.

Також у Дніпрі працюють всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро». Теплом забезпечені всі будинки, які обслуговують котельні цих КП.

Аварійні ситуації на мережах теплопостачання відсутні.

Водопостачання

За минулу добу, 5 лютого, завдяки напруженій роботі комунальних служб було усунуто 24 засмічення на каналізаційних мережах водовідведення, а також ліквідовано 15 пошкоджень на мережах водопостачання. Найсерйозніші з них:

  • просп. Олександра Поля, 11А;
  • вул. Байкова, 160.

Станом на ранок проблеми з водопостачанням у Дніпрі відсутні. Всі підвищувальні насосні станції працюють і штатному режимі.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Сьогодні аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» продовжує ремонтні роботи з ліквідації аварії, яка сталася на водоводі по вул. Яна Гуса, 36. Наразі перекрито водопостачання будинкам № 1-50. Комунальники роблять все можливе, аби якнайшвидше відновити людям водопостачання.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: