Skip to content

Як у Дніпрі працює Пункт незламності в адміністрації Новокодацького району (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Пункт незламності Нігояна, 77

За дорученням міського голови Бориса Філатова черговий по місту, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ДМР Олександр Сидоренко оглянув Пункт незламності, який знаходиться в будівлі Новокодацької адміністрації, пише “Наше місто”.

Цей Пункт незламності забезпечений всім необхідним. Є розетки та подовжувачі, одночасно тут можна заряджати до 50 телефонів. Доступна питна та технічна вода, є їжа (печиво, сухарики). Відвідувачі можуть випити чай або каву. Також наявні медикаменти та все, що необхідно для надання першої медичної допомоги.

Завдяки власній котельні з генератором, в будівлі завжди тепло. Також в адміністрації є сонячна батарея, яка дозволяє заряджати декілька телефонів, не вмикаючи генератор. 

У Пункті незламності є ковдри для відвідувачів. Для дітей тут знаходиться куточок з іграшками, розмальовками, книжками, різноманітними олівцями та ручками. Крім цього, пункт забезпечений пелюшками, підгузками та різними сумішами для годування діточок.

Під час інспекції черговий по місту Олександр Сидоренко поставив завдання голові адміністрації – відкрити окрему кімнату для дітей, аби діти не відчували незручностей, почували себе розслаблено та спокійно.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: