Skip to content

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з теплом та водою станом на 10:00

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ситуація з теплом та водою на 10:00

Станом на 10:00 лікарні міста та соціальні об’єкти забезпечені теплом та водою. Також у місті працюють всі підвищувальні насосні станції (ПНС) і забезпечують стабільне постачання води в оселі городян. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Дніпровську міську раду.

Станом на 10:00 працюють всі об’єкти всіх трьох теплопостачальних підприємств міста: КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс Дніпро». Опаленням забезпечені всі будинки, які обслуговують ці теплопостачальні підприємства.

У КП «Теплоенерго» сьогодні було знеструмлення лише однієї котельні по вул. Філософська. Вона опалює 4 будинки. Станом на 10:00 на цей об’єкт подачу живлення відновлено.

Щодо аварійних робіт та робіт за заявками жителів міста.

Аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» сьогодні працюють за заявками містян щодо ліквідації засмічень на мережах водовідведення та опрацьовують звернення про пошкодження мереж водопостачання.

Зокрема, проводяться аварійно – відновлювальні роботи, через що припинено водопостачання вулиць:

  • Онезька;
  • Сподівань;
  • Інгульська;
  • Балхаська;
  • Робесп’єра;
  • Незламна, 184-393.

Працюють ремонтні бригади і на пошкодженні водопроводу по просп. Івана Мазепи, 56, тимчасово без води будинки за такими адресами:

  • просп. Івана Мазепи, буд. 42-58;
  • пров. Яворовий, буд. 1-17.

Також комунальники продовжують роботи з ліквідації однієї з наймасштабніших у ці дні аварій, яка сталася на водоводі по вул. Яна Гуса, 36, тимчасово перекрито водопостачання будинкам № 1 – 50. Йде заміна 130 метрів труби.

Аварійні бригади докладають максимум зусиль, аби якнайшвидше завершити роботи на цьому та інших об’єктах і відновити подачу води.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:
(056) 732-12-12
(095) 732-12-12
(096) 732-12-12
(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: