Skip to content

Буковель, Драгобрат та Славське: скільки коштує відпочинок на курортах в 2023 році

Аліна Рудич

Відпочинок в Карпатах 2023 ціни - Наше Місто

Карпати – мальовничий край, який туристи відвідують в будь-яку пору року. Звичайно, взимку сюди прямують любителі кататися на лижах та сноуборді. Цього року, незважаючи на війну, туристів на зимовий курортах вистачає. Скільки коштує відпочинок в найпопулярніших місцях, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Найбільш популярні гірськолижні курорти України – Буковель, Драгобат, Славське, Пилипець, Верховина. Тут різнорівневі траси різної складності, які навіть на деяких курортах облаштовані для нічного катання.

Ціни за оренду житла стартують від 300-500 гривень на добу за людину в залежності від обраного курорту. Буковель – один з найдорожчих варіантів, тож, і ціни тут будуть вищі. От які ціни наводить один з популярних готелів.

До прикладу, тиждень проживання в Драгобраті коштуватиме приблизно 15 тисяч гривень за номер з двоспальним ліжком, сніданком, видом на гори, телевізором, феном.

Також можна розглянути варіанти розміщень в гостьових будинках, яких в Карпатах вистачає. Відмінність між готелями – може не бути сніданків, натомість буде спільна кухня для приготування їжі, спільні пральні.

В залежності від розташування та зручностей, ціни в 2023 році в подібних гостьових будинках стартують від 350 гривень за ніч. 

Читайте також: Дворянське прокляття: яка вулиця Дніпра зберігає легенду про заборонене кохання.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: