Skip to content

Як відіпрати комір та рукава на куртці без пральної машини: 5 дієвих способів

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як відіпрати комірець та рукава куртки

Зараз є дуже актуальною проблема брудного верхнього одягу, а саме – курток та пуховиків. Більше всього брудняться комірці та рукава. Далеко не в кожного і не завжди є можливість випрати її повністю. Та і краще цього взагалі не робити. Так вона тільки зіпсується швидше. А от комірці і рукава можна відіпрати. Для цього є декілька дієвих способів, передає «Наше місто».

Але варто запам’ятати, що не треба пляму чи бруд відтирати жорсткими щітками чи руками. Так можна зіпсувати тканину. Користуйтесь м’якими губками, ганчірками з мікрофібри чи вологими серветками. І перед застосуванням того чи іншого засобу, краще протестувати його на непомітній ділянці одягу.

Як почистити комірець та рукава куртки

  • 1 спосіб – нашатирний спирт. Розвести 1 ч. л спирту і 1 ч. л гелю для миття посуду в 100 мл води, змочити губку в розчині, нанести на пляму, залишити на 30 хвилин і змити;
  • 2 спосіб – господарське мило. Натерти проблемне місце, залишити на 30-40 хвилин, потім потерти вологою губкою і змити;
  • 3 спосіб – перекис водню. 3 ч.л засобу розвести в 1 склянці теплої води, змочити в розчині ватний диск, нанести на проблемну зону, потерти зубною щіткою, потім змочити лимонним соком, залишити на 20 хвилин і витерти серветками.
  • 4 спосіб – плямовивідник. Користуйтесь вказівками, які є на упаковці будь-якого такого виробу.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: