
Існує багато рецептів приготування млинців, незмінними інгредієнтами залишаються молоко, цукор, сіль, яйця, олія. Такою ж різноманітною може бути начинка. Мабуть, ніхто б не відмовився поласувати млинцями. Але як спекти тонкі та щільні млинчики. Сайт «Наше Місто» розкриє вам основний секрет.
Найголовніше умова – використовувати тільки 1 мірну склянку певного об’єму для наступних трьох інгредієнтів: молоко, вода, борошно.
СКЛАДОВІ:
- яйце – 2 шт.
- caхap – 1 ст. л.
- сіль – 1 ч. л.
- олія — 40 мл
- молоко – 1 ст.
- окріп — 1 ст.
- борошно – 1 ст.

ПРИГОТУВАННЯ:
Беремо для замішування тіста для млинців містку чашку. Розбиваємо туди пару курячих яєць стандартного розміру. Відразу до яєць засипаємо цукор і сіль, а також вливаємо олію.
Користуємося міксером, щоб інгредієнти в чаші добре між собою перемішати.
Продовжуючи працювати міксером, в солодку яєчну суміш вливаємо одним заходом окріп, а потім холодне молоко.
Не зупиняючись, засипаємо склянку пшеничного борошна.
Ми приготували ідеальне тісто.
Добре прогріваємо пательню, одного разу змазавши перед викладкою тіста її поверхню.
Смажимо тонкі млинці, перевертаючи їх з одного боку на інший.
Ідеальні млинці смакують з варенням, медом, джемом. Підійдуть вони і для фарширування.
Смачного!
