Skip to content

Подружки не з простих: з ким товаришує та кому довіряє секрети перша леді України Олена Зеленська

Пані Олена вже змогла довести, що вона дуже щира та відверта, як в реальному житті, так і на екранах телевізора, на ділових зустрічах, всюди. Вона щира з собою, тому це проявляється й у публічній поведінці. Звісно, що перший час жінці було важко триматися на публіці, перед купою камер, але її завжди підтримував чоловік та друзі. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на портал Сенсація.

Як відомо, наше оточення – це віддзеркалення нас самих. Якщо ми притягуємо до себе гарних, чесних людей, значить ми й самі є такими, а якщо навпаки, то над собою варто працювати та викорінювати ці негативні сторони своєї особистості.

Та, на щастя, Олену оточують добрі та щирі люди, яким вона може довіритись повністю і не чекати підлості. І на це жодним чином не вплинув новий статус жінки. Адже бути першою леді – це не просто, зовсім не просто. На тебе лягає така велика відповідальність за кожне сказане слово, за кожну дію, і навіть погляд. І варто мати поруч людей, які тебе підтримають.

Зеленська ніколи не розголошувала з ким вона товаришує, кому довіряє, тобто свого дружнього кола вона не розсекречувала. Але все ж таки нам вдалося дізнатися, що досить близькою подругою першої леді є дружина Євгена Кошового Ксенія.

Новини Дніпра: з ким товаришує Олена Зеленська - Наше Місто

Ксенія охарактеризувала Олену так:

«ОЛЕНА ЗЕЛЕНСЬКА ВОЛОДІЄ ХОРОШИМ ПОЧУТТЯМ ГУМОРУ І ЗОВСІМ НЕ ВДЯГАЄ «МАСКУ» НА ЛЮДЯХ. КОРОНА ТОЧНО НЕ ВИРОСЛА. В ЦЬОМУ ПЛАНІ ЗМІН НЕМАЄ І НЕ БУДЕ. Я ЗНАЮ, ЯКОЮ ВОНА Є – НА 100% НЕ ЗІРКОВА. ТАК ЩО НЕ ЗМІНИЛАСЯ ВЗАГАЛІ НІЯК. НУ ХІБА ЩО ПОКРАЩАЛА» – РОЗПОВІЛА КОШОВА.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: