Skip to content

У Дніпрі на ж/м Сонячний демонтували VIP-парковку (Відео)

У Дніпрі на ж/м Сонячний демонтували VIP-парковку - Наше Місто

Самовільно встановив паркувальні стовпчики та організував собі приватну парковку – така ситуація склалася в Дніпрі у дворі будинку 48а на вулиці Маршала Малиновського. Це свавілля викликало обурення у місцевих мешканців і вони звернулись до депутатки міської ради з проханням демонтувати приватну стоянку, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Дніпро оперативний.

У дворі будинку 48А на вулиці Маршала Малиновського в Дніпрі співробітники КП “Транспортна інфраструктура міста” демонтували незаконні паркомісця. Стосовно цього паркмайданчику на ім’я міського голови Бориса Філатова надійшов запит від місцевої депутатки, до якої звернулись мешканці найближчих домів. Цей запит було розглянуто на сесії міської ради, де прийнято рішення проінспектувати майданчик і в разі відсутності дозвільних документів на нього – демонтувати.   

Фактично це була приватна стоянка, власник якої самовільно встановив паркувальні стовпчики та без сплати необхідних податків в міський бюджет паркував тут виключно свої транспортні засоби. Хоча ця територія не є приватною, і кожен місцевий мешканець має право залишати тут своє авто.  В разі, якщо ви особисто бачите подібне свавілля когось з ваших сусідів чи знайомих, краще за все звернутись на гарячу лінію міськради або до КП “Транспортна інфраструктура міста”. Таким чином питання буде вирішено максимально швидко.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: