Skip to content

Росіяни зазнають значних втрат: карта бойових дій на ранок 25 січня

Аліна Рудич

Росіяни зазнають значних втрат: карта бойових дій на ранок 25 січня

Розпочалась 336-та доба героїчного протистояння українського народу російському вторгненню. Ворог, зазнаючи численних втрат,  все ж не припиняє наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському  та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Запорізькому та Херсонському – обороняється. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Красна Гора, Бахмут, Новобахмутівка, Красногорівка, Мар’їнка і Чарівне на Донеччині.

На Запорізькому та Херсонському напрямках від танкового та артилерійського вогню постраждали райони понад 40 населених пунктів. Серед них – Староукраїнка, Залізничне, Мала Токмачка і Новоандріївка Запорізької області, а також Золота Балка, Михайлівка, Новоберислав, Одрадокам’янка, Іванівка, Велетенське Херсонської області та місто Херсон, де загарбники обстріляли пологовий будинок, школу та поліклініку.

Інтерактивну карту бойових дій дивіться тут https://deepstatemap.live

росія вербує ув’язнених громадян України, яких було примусово вивезено до російських місць позбавлення волі. Зокрема, в Краснодарі відбувається активне вербування таких осіб до складу приватної військової компанії “вагнер”. Більшість українських ув’язнених не задоволені примусовою зміною становища та зневажливим ставленням до них російських ув’язнених. Найбільш активно закликають до участі у війні проти України людей, які відбувають покарання за тяжкі кримінальні злочини.

З Каховки на Херсонщині окупанти вивозять медичне обладнання центральної міської лікарні до міста Генічеськ Херсонської області.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: