Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 24 січня: масштабні ДТП та встановлення винних у трагедії на Перемозі

Аварії з трагічними наслідками, цікава знахідка та встановлення винних у трагедії на Перемозі. Усі надзвичайні події Дніпра за вівторок, 24 січня, в матеріалі Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Смертельна аварія

Вчора, 23 січня, у Дніпрі на вулиці Набережна Перемоги сталася кривава ДТП. На пішохідному переході водій Volkswagen Passat збив 60-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Очевидці події повідомили, що 32-річний водій намагався залишити місце аварії, але був затриманий сином загиблого. Подробиці смертельної ДТП встановлюються поліцейськими.

Обличчя ворога

Служба безпеки України зібрала масштабну доказову базу на командира військового полку рф. Саме він причетний до серії ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України. Воєнним злочинцем є командир 52-го важкого бомбардувального авіаційного полку дальньої авіації повітряно-космічних сил зс рф полковник Олег Тимошин.

Загалом ворожі обстріли, здійснені за його наказом, призвели до загибелі 88 та поранення 240 мирних українців.

Зокрема, саме він організував удар по житловому будинку у Дніпрі 14 січня цього року. У результаті обстрілу загинуло 46 людей, ще 79 – травмовано.

Він же причетний до ракетного удару по торговельному центру у Кременчуку 27 червня минулого року. Тоді загинула 21 людина, поранено 77 мирних жителів.

За його вказівкою окупанти обстріляли Одесу та Лозову Харківської області. 

Для серії повітряних атак використовувалися російські бомбардувальники-ракетоносці Ту-22М3 з крилатими ракетами Х-22 та Х-32.

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили Тимошину про підозру.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного ув’язнення.

Масштабна автотроща

Сильна аварія сталася сьогодні об 11:00 на перехресті вулиці Петра Яцика та проспекта Слобожанський. Момент ДТП зафіксувала камера Ситуаційного центру міста Дніпра.

Автомобіль Opel червоного кольору рухався по Слобожанському проспекту в бік вулиці Сухомлинського та проїхав на червоний сигнал світлофору. В цей час перехрестя перетинав автомобіль Daewoo Lanos білого кольору. Внаслідок порушення правил дорожнього руху і сталася аварія, яка спричинила великий затор. На місці події працювали патрульні поліцейські. В результаті аварії був травмований водій автомобілю Опель і його госпіталізували до лікарні.

Чечелівський з водою

У Дніпрі співробітники КП «Дніпроводоканал» ліквідують масштабну аварію на водогоні у Чечелівському районі. Повідомлення про порив магістралі надійшло до контакт-центру сьогодні вранці. Комунальники оперативно прибули на місце події.

«Експлуатаційною бригадою Чечелівського району проводяться аварійно- відновлювальні роботи по вулиці Леваневського, 63. Було прийнято рішення оперативно приступати до виконання аварійних робіт, оскільки це є магістральний водовід діаметром 900 мл, який живить значну частину Чечелівського району. На усунення аварії задіяна 1 аварійна бригада, та 4 одиниці спеціалізованої техніки», – сказав Владислав Павленко інженер інспекції по контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал»

Термін ліквідації аварії буде залежати від характеру пошкодження водогону. Варто зазначити, що комунальники проводять ремонтні роботи без відключення водопостачання у споживачів.

Автознахідка

Днями у Дніпрі патрульні виявили Land Rover, який розшукував Інтерпол. Підозрілу автівку патрульні зупинили на вулиці Сеченова. Водій автомобіля надав поліцейським для перевірки документи, які виявились підробленими.

Під час огляду ідентифікатора автомобіля охоронці порядку помітили ознаки механічного втручання та підробки. З’ясувавши первинний номер ідентифікатору, патрульні встановили, що згідно баз даних МВС вказаний транспортний засіб перебуває у розшуку Печерським управління поліції ГУНП Києва та Інтерполом за фактом незаконного заволодіння.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу для проведення подальших процесуальних дій.

Стоп-наркотик

У Дніпрі патрульні виявили у підозрілого чоловіка сліп-пакети з речовиною, схожою на наркотичну. Подія сталась у Чечелівському районі. Побачивши поліцейських, злочинець різко змінив напрямок руху та спробував уникнути зустрічі з правоохоронцями. Але ця спроба виявилась невдалою.

При проведенні поверхневої перевірки патрульні виявили пакунок, в якому були 15 сліп-пакетів із речовиною, схожою на наркотичну. Всі подробиці встановлює слідчо-оперативна група.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: