Skip to content

Водомати з Краматорська: історія підприємця-переселенця, який успішно відродив бізнес у Дніпрі

Михайло Чернов

Новини Дніпра: Водомати з Краматорська - Наше Місто

Підприємець з Краматорська Сергій Масалітін перевіз до Дніпра свою родину, співробітників та підприємство, яке розвиває мережу автоматів із продажу питної води. У нашому місті підприємець знайшов новий дом та нові можливості для розвитку, про що розповів в інтерв’ю «Наше місто» під час Фестивалю релокованих бізнесів.

Свій бізнес-проект під назвою “Водомат” Сергій та його партнери розвивали у Краматорську з 2016 р. До початку війни працювала мережа з більш ніж 80 водоматів із доочищеною та мінералізованою водою.

Новини Дніпра: Водомати з Краматорська - Наше Місто

Війна створила неймовірні виклики для людей та бізнесу. “Щоранку ми прокидалися від обстрілів”, – згадує Сергій. Він вирішив перевезти близьких, співробітників та обладнання до безпечного місця – на Дніпропетровщину. У Дніпрі Сергію, його близьким та колегам вдалося знайти житло, влаштуватись на новому місці, а незабаром повернутися до роботи.

Новини Дніпра: Водомати з Краматорська - Наше Місто

Навесні 2022 року підприємець зміг релюкувати водомати та інше обладнання до Дніпра, а вже влітку “Водомат” почав працювати у нашому місті. Наразі яскраві та зручні автомати з продажу води діють на масивах Перемога, Тополя, Придніпровськ, Покровський та Ломівський, Лівобережний-3 та у низці інших локацій

У Дніпрі команда “Водомата” створила цех з виробництва доочищеної води, у цей проект інвестували близько 200 тис. грн. Зараз у планах – відновити власне виробництво сучасних автоматів з продажу води, у тому числі – антивандальних.

Наразі фірма надає роботу та платить зарплату 12 співробітникам.

Втім у складні моменти керівник сам сідав за кермо “Газелі” та їхав розвозити воду.

Новини Дніпра: Водомати з Краматорська - Наше Місто

У будь-якій складній ситуації треба знаходити позитив, упевнений Сергій. Попри гіркоту розлуки з рідним Краматорськом він оцінив перспективи, які відкриває наше місто:

– Дніпро – велике місто, тут багато можливостей, – каже Сергій Масалітін. – Крім того, просто в межах мегаполісу є гарна річка, пляжі, музеї, безліч можливостей для комфортного дозвілля.

Фото Володимир Федорищева

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: