Skip to content

Мер Дніпра повідомив, що Monobank зібрав постраждалим на Перемозі більше 100 млн грн

Новини Дніпра: Аеропорт Дніпра суд

Міський голова Дніпра Борис Філатов подякував Monobank та українцям за більше ніж 103 млн грн зібраних для постраждалих внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці на Перемозі. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Facebook.

«Як я вже казав публічно та вчора на зустрічі з людьми, Дніпро консолідує зусилля з усіма, хто хоче підтримати мешканців 118-го будинку на «Перемозі». Відомий всім вам monobank, банк із дніпровським корінням, зібрав для постраждалих більше 103 млн. гривень!!!

Дякуємо команді банку, Сергію Тигіпко, Олегу Гороховському та Михайлу Рогальському. І найважливіші слова подяки всім пожертвувачам, які перевершили всі очікування, зібравши таку вагому суму за лічені дні».

Борис Філатов відзначив, що постраждалі родини зможуть використати ці кошти на придбання житла, лікування найскладніших травм і реабілітації.

«Це додатково до компенсацій до мільйона гривень, які видасть мерія, і фінансової допомоги, про яку ми ведемо перемовини з облдержадміністрацією.

Місто зробить все, аби завершити необхідну для цього верифікацію даних — щоб люди отримували гроші напряму від благодійників. Разом вистоїмо! Ще раз всім причетним слова подяки та нізький уклін. Люди, ви – неймовірні», – написав міський голова Дніпра Борис Філатов.

Новини Дніпра: Monobank зібрав 100 млн грн - Наше Місто

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: