Skip to content

Чи принесе 2023-й рік мир Україні: прогнози екстрасенсів

Переможець українського шоу про екстрасенсів Макс Гордєєв назвав можливу дату закінчення конфлікту в Україні – листопад 2023 року. Пророцтво було зроблено під час інтерв’ю місцевим ЗМІ, пише сайт «Наше Місто».

Про те, що військовий конфлікт завершиться у 2023 році, говорить і інший український екстрасенс – Марія Тиха. За її словами, карти вказують на заморожування бойових дій. Великий шанс на їхнє повне завершення протягом року.

Слова Макса Гордєєва про те, що конфлікт між Москвою та Києвом може закінчитися наприкінці 2023 року, підтверджує і ясновидець Юлія Перо.

«До кінця 2023 року війну буде вже практично завершено, – переконана екстрасенс. – Однак повністю всі конфліктні взаємини будуть вирішені лише на початок 2025 року».

Нагадаємо, що раніше езотерик та срібний фіналіст шоу про екстрасенсів Зіраддін Рзаєв назвав дату закінчення конфлікту в Україні. Він вважає, що конфлікт у 2023 році або зупиниться остаточно, або буде заморожений.

В мережі також є прогноз перуанських шаманів. Шаман Клеофе Седано впевнений, що до серпня 2023 року буде підписано мирну угоду, а потім усе заспокоїться. Це підтвердив інший перуанський шаман – Шерман, який переконаний, що до кінця літа може бути підписаний мирний договір.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: