Skip to content

У Дніпрі триває розбір завалів: оновлені дані про кількість жертв ракетної атаки

Ракетний удар 14 січня: дістають загиблих - Наше Місто

Станом на 08:00 кількість загиблих внаслідок ворожого удару у Дніпрі збільшилась. Вже маємо 35 жертв російської агресії. Двоє з них – діти

Травмовані 75 людей, серед яких 14-ть дітей. Понад 30 залишаються у лікарнях, 12 з них у тяжкому стані. Врятовано 39 людей, з них 6-ро діти. Доля ще 35 жителів багатоповерхівки невідома. Повідомляє міська влада Дніпра, пише сайт «Наше Місто».

До зупинки транспорту навпроти зруйнованого будинку містяни продовжують нести лампадки, квіти та іграшки.

Напередодні ввечері в Іспанії, Чехії та інших країнах  пройшли заходи  в пам‘ять про загиблих у Дніпрі внаслідок терористичного удару росії. У Празі безпосередньо під представництвом ООН.

Попередньо ракетним ударом росія знищила 72 квартири. Пошкоджено понад 230.

Понад півтори доби рятувальники, медики та міські служби позмінно працюють над ліквідацією наслідків наймасштабнішої терористичної атаки по нашому місту від початку повномасштабного вторгнення рф.

Рятувальна операція все ще триває. Ніхто не покине місця терористичної атаки ворога доки не буде закінчено розбір завалів і буде хоч найменша надія знайти живих людей.

У посиленому режимі працюють комунальні служби міста. Понад 7400 тонн зруйнованих конструкцій вивезено з місця атаки.

Внаслідок ракетного удару 14 січня також постраждали заклади освіти, дитсадки та школа, а також  бібліотеки. Було вибито вікна загальною площиною 976 кв.м. Їх уже зягнуто плівкою, відкоси запінено.

За дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова в адміністрації Соборного району відкрили штаб для постраждалих внаслідок ракетного удару по будинку.

Штаб в адміністрації Соборного району Дніпра працює щоденно з 8:00 і до 20:00 за адресою площа Шевченка, 7.

Проконсультуватись, куди приносити документи та інші подробиці, можна також за телефоном: 068-557-34-19.

На жаль, серед співробітників департаменту соціальної політики, підпорядкованих закладів та підприємств освіти, культури та спорту Дніпра також є один загиблий, ще один має загиблих серед близьких, один травмований, один не виходить на зв’язок, чотири мають родичів, які постраждали, в 11-тьох пошкоджено житло.  

Ніхто не залишиться наодинці зі своїм горем і проблемами. Триває пошук тих, хто не виходить на зв‘язок.  Допомога надається всім, хто цього потребує.

Три шелтери, які були облаштовані за дорученням міського голови Дніпра Бориса Філатова поблизу понівеченої країною агресором дев’ятиповерхівки у НВК№ 111, НВК№130 та центрі «Штурм»  продовжують працювати для тих, хто постраждав внаслідок ворожого удару по багатоповерхівці.

 Тут можна у теплі поспілкуватися з медиками, психологами, поїсти, взяти теплі речі і просто поговорити.

Від медиків надійшла інформація за 15 січня до Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф по місту Дніпро надійшло 454 виклики.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: