Skip to content

У Дніпрі почали відновлювати об’єкти транспортної інфраструктури, пошкоджені внаслідок ракетного удару

У Дніпрі почали відновлювати об'єкти транспортної інфраструктури, пошкоджені внаслідок ракетного удару

Внаслідок ракетної атаки російських терористів по житловому будинку у Дніпрі було пошкоджено і обʼєкти транспортної інфраструктури міста. Зокрема, 1 км контактної мережі, яка живить тролейбусні маршрути. До трагедії цією ділянкою курсували технічні рейси тролейбуса № 6.

Станом на 16 січня співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» повністю замінили 200 м контактної мережі, а ще 800 м – відремонтували. До робіт було залучено 6 людей та 3 аварійні бригади.

«Наразі контактна мережа поруч з місцем ракетного удару – без напруги. Це зроблено задля безпеки людей, які розбирають завали. Коли нам дадуть дозвіл, буде відновлено рух технічних рейсів тролейбуса № 6 цією ділянкою. Зараз він курсує через проспект Героїв та провулок Добровольців», – повідомив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев.

Через ракетний удар також було пошкоджено і одну транспортну зупинку. А ще вибуховою хвилею вщент знищено світлофорний об’єкт. Він потребує повної заміни. Наразі співробітники проводять демонтаж конструкції.

У Дніпрі почали відновлювати об'єкти транспортної інфраструктури, пошкоджені внаслідок ракетного удару

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: