Skip to content

Біда об’єднала усе місто: що відбувається на місці трагедії на Перемозі сьогодні (Фото)

У Дніпрі триває розбір завалів на місці ракетного удару по житловому будинку на Перемозі. Повідомляє сайт «Наше Місто». Сьогодні другий день жалоби, оголошеної у місті. Люди продовжують нести на місце трагедії квіти та іграшки. Серед них і Світлана зі своєю донькою.

«Ми переселенці, прийшли підтримати цих людей, які тут зібралися».

До зруйнованого будинку прийшла і Аліна, адже тут мешкає її бабуся.

«В момент ракетного обстрілу бабуся була вдома, відпочивала, в цей момент уламками були сильно пошкоджені кухня та балкон. Ми відразу пішли до неї, забрали її до себе».

Як розповідає сама Наталія, вона могла б не пережити день, якби перебувала на кухні в той час. Тепер їй доводиться ночувати в родичів, бо вдома  немає світла та води.

Станом на 11.00 рятувальники знаходяться на 5 поверсі. На створеному майданчику неподалік зруйнованого будинка працюють волонтери, які активно допомагають усім, хто цього потребує.

Робота волонтерів тривала усю ніч. Вони сортували одяг. Наразі почалась його видача, існує потреба в рукавичках та термоодязі.

Новини Дніпра: ситуація на місці вибуху - Наше Місто

В рятувальній операції в Дніпрі беруть участь кінологи із собаками. Серед них – віце-чемпіон світу з рятування живих людей. За мітками вухастих було знайдено 6 тіл.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: