Skip to content

Синочки залишилися сиротами: від ракетного удару по Дніпру загинули дві молоді мами

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Ракетний удар Перемога 14.01 загинули подруги

Трагедія в Дніпрі, яка сталася внаслідок влучання російської ракети в багатоквартирний будинок, вже забрала життя 25 людей (станом на 15:30). Пошуки тривають, на жаль, ця цифра може бути більшою. Стало відомо, що від рук російських окупантів загинула лікарка-стоматологиня Ольга Усова. Вона з подругою проходила повз будинок, куди влучила російська ракета. Подруга лікарки Ірина Соломатенко також загинула. Про це повідомив друг Ольги Андрій Біляк, пише “Наше місто”.

Окрім того, що Ольга була справжнім професіоналом своєї справи, жінка ще і знаходила час на волонтерство – допомагала ЗСУ.

“Не можу в це повірити… Біль і сльози. Дніпро. Волонтерка, високопрофесійна стоматологиня Ольга Усова, яка була моїм лікарем після нашої ротації — вже на небі… Залишився сиротою маленький синочок із татом, так само як і в її подруги Ірини Соломатенко, яка теж загинула… Оля дуже добра жінка, розумна, щира, яка так багато допомагала ЗСУ та всім, кому тільки могла. І загинула від рашистської ракети… Оля залишила по собі світлу пам’ять, а росія — це назавжди Мордор, який буде стертий з лиця землі…”, – написав Андрій Біляк.

Ось так…В одну секунду країна-терорист забрала в діточок мам…в чоловіків коханих жінок…Немає прощення за це. Терористи мають відповісти за кожний злочин. Розплата неминуча!

Читайте також: Катюшу рятують, а чоловік і малюк загинули: у Дніпрі впізнали жінку, яка провела під завалами 20 годин.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: