Skip to content

Бачив, як поцілила ракета: у Дніпрі юний бандурист, який збирав гроші на ЗСУ, волонтерить на Перемозі

Трагедія, що сталася у Дніпрі 14 січня, сколихнула та об’єднала усе місто. На допомогу постраждалим прийшло багато небайдужих мешканців. Хтось розбирає завали, хтось готує їжу та гарячий чай, а інші приносять теплі речі та одяг. Кожен прагне зробити усе можливе для своїх земляків, у будинок яких прилетіла ворожа ракета. Пише сайт «Наше Місто».

Серед волонтерів і Тимофій, підліток, який раніше, граючи на бандурі збирав кошти для ЗСУ. Тепер бандурист охоче долучився до допомоги постраждалим. Він розповідає про всі події того страшного дня.

«Коли почув вибух, було дуже страшно. Я їздив ремонтувати велосипед. Коли під’їхав до кільця, побачив ракету, вона летіла. Я бачив як ракета поцілила у будинок. Він затрясся і склався, як картковий будиночок. Було страшно, я пішов у бомбосховище, перечекав, поки буде тихо».

Хлопець розповідає, що відразу приїхали пожежні машини, швидка допомога, поліція. Він бачив, як правоохоронці допомагали швидкій проїхати через затори.

«Я не розгубився, заспокоював людей, відводив якнайдалі від будинку, допомагав працівникам швидкої і поліції. Рятувальникам дав орієнтування, в якій квартирі знаходиться людина».

А наступного дня Тимофій також прийшов на місце вибуху допомагати постраждалим, бо не може залишатися осторонь.  

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: