Skip to content

Втрималася на шматочку кухні: військовий з Дніпра по дорозі з Бахмуту дізнався, що мама жива

Ракетний удар по Перемозі, Максим Омельяненко - Наше Місто

Ракетний удар росії по житловому будинку на ж/м Перемога зачепив сотні дніпровських сімей. Горе, сльози, жалоба – це ті відчуття, які зараз панують у місті. Люди з усіх куточків України поспішають у рідне Дніпро з надією, що з їхніми рідними і друзями, від яких немає новин, все добре. Так було із військовим Максимом Омельяненко, який зараз боронить Україну в одній із найгарячіших точок – у Бахмуті. Він дізнався про ракетний удар по його будинку, але відомостей про матір не було ніяких. Чоловік по дорозі до Дніпра побачив у соцмережах відео, як найдорожча у світі людина тримається на шматочку кухні. Дякуючи рятувальникам, жінка жива. Зараз вона знаходиться в лікарні, повідомляє сайт «Наше місто».

«Через 4 години після вибуху, коли я летів з Бахмута в Дніпро, на відео дізнався, що, швидше за все, дивом мама вижила, на шматочку кухні, єдиному вцілілому місці моєї квартири на 9 поверсі, притиснута плитою», – розповів Максим.

Очевидці розповідають, що вона довго махала якоюсь ганчіркою на 9 поверсі. До неї декілька разів підіймалися рятувальники, але чомусь більше години не могли евакуювати. За неї всі переживали і кричали, щоб не рухалась.

Здоров’я мамі Максима бажає уся Україна.

І ми з вами можемо у цьому допомогти (інформація перевірена).

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2JX238LNB1

Номер картки банки

5375 4112 0282 0648

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: