Skip to content

Завжди тепло, є світло і інтернет: як працює Пункт незламності на базі офісу «Інтерпайп»

Пункт незламності на базі офісу «Інтерпайп» - Наше Місто

У Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова продовжується інспекція Пунктів незламності. На черзі – Пункт незламності на базі відповідального бізнесу, яким є «Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничних коліс. Локація знаходиться в офісній будівлі «Інтерпайпу» за адресою вул. Паторжинського, 1 А і розрахована на 50 осіб. Всього компанія організувала в Дніпрі три Пункти незламності, які разом можуть розмістити до 250 осіб. 

Пункт незламності на базі офісу «Інтерпайп» - Наше Місто

Пункти обладнані генераторами, термопотами, місцями для сидіння, там люди зможуть зарядити гаджети і приготувати гарячі напої.

«Сьогодні я відвідав пункт, який розташований в офісному приміщенні. Тут є генератор із запасами дизельного палива для нього, кавомашина, питна вода, аптечки. Багато розеток, тож кожен бажаючий може зарядити свій телефон та іншу техніку.  

Міська рада вдячна бізнесу, що приєднався до проекту «Пункти незламності» і допомагає місту створювати прихистки для громадян під час часткового чи повного блекауту», – відмітив Олександр Санжара.

Пункт незламності на базі офісу «Інтерпайп» - Наше Місто

Директорка з комунікацій компанії «Інтерпайп» Людмила Новак розповіла, що Пункт незламності за адресою вул. Паторжинського, 1 А користується неабияким попитом серед містян.

«Пункт розрахований на 50 людей. Кожного дня до нас заходять 20-30 людей. Зігрітися, підзарядити гаджети, випити кави. В більшості випадків це жителі місцевих будинків і студенти. На щастя, ситуація з електроенергією у місті більш-менш нормальна, тому пункт непереповнений. Тим не менше, у нас завжди тепло, світло, є інтернет. Готові і будь-який момент прийти на допомогу», – розповіла вона.

Категорія: Війна, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: