Skip to content

Свіжі тюльпани у Дніпрі цілий рік

Свіжі тюльпани у Дніпрі цілий рік

Ніжні, граціозні та милі — як тільки не називають тюльпани, що стали символом весни. Їх масово дарують у свято 8 березня, обираючи між найпопулярнішими червоними, рожевими та білими сортами. За останні роки навіть зникли забобони з приводу жовтих тюльпанів, які називали вісниками розлуки, тому й вони все частіше з’являються у букетах. Багато хто почав дарувати тюльпани на свята і просто так цілий рік.

Де придбати тюльпани в Дніпрі?

Не потрібно шукати приводу, щоб купити букет тюльпанів та привітати близьких із важливою датою чи порадувати кохану жінку та нагадати про себе. Можна зробити сюрприз на відстані, оформивши онлайн замовлення у магазині BuketLand, та отримати свіжі квіти з доставкою додому. У Дніпрі ця послуга має особливу популярність. Тут і взимку, і влітку можна знайти свіжі тюльпани. Вони завжди зберігаються і транспортуються у правильних температурних умовах, а отже квіти завжди приїжджають свіжими та красивими.

Служба доставки подбає про те, щоб тюльпани з легкістю подолали дорогу. Врахує особливості транспортування квітів, які не можуть довго перебувати на вулиці в холодну та теплу пору року.

Взимку тюльпани купують:

  • до дня народження;
  • на 14 лютого;
  • до річниці весілля.

В останніх числах лютого оформлюють замовлення на 8 березня, щоб не залишити коханих жінок без головних весняних квітів. А для цього не потрібно витрачати час і ходити магазинами. Витративши 10 хвилин на оформлення онлайн замовлення отримують букет квітів з доставкою. Його можна замовити на свою адресу, якщо збираєтеся вручити особисто, або вказати адресу одержувача, магазин квітів у Дніпрі працює з кур’єрською доставкою.

Найбільший вибір квітів онлайн

Свіжі тюльпани у Дніпрі цілий рік

Магазин Букет Ленд особливо цінують за можливість знайти улюблені квіти влітку та взимку, коли для них не сезон. В асортименті великий вибір:

  • моно букети з рожевих, червоних, фіолетових, білих, жовтих та інших тюльпанів;
  • букет квітів з традиційними та піоноподібними сортами;
  • букети з міксом із 2-3 видів тюльпанів різного кольору;
  • великі букети, у складі яких від 11 до 151 тюльпан.

Кожну квіткову композицію складають флористи, які прикрашають квіти стрічками, флористичними паперами та іншим декором. Вони можуть змінити комплектацію букета, збільшивши запропонований склад на 20-50%, додавши екзотичну зелень або загорнувши тюльпани в пакувальний папір.

Якщо хочете замовити в інтернеті квіти з доставкою по Дніпру, яких ви не знайшли в каталозі, залиште заявку на авторський букет. На сайті БукетЛенд достатньо вибрати фото букета, що сподобався, та дати як основу для роботи флориста.

Якщо нічого не сподобалося з готових букетів, скажіть про улюблені сорти або кольори, які мають бути присутніми в композиції. Фахівець уточнить, для кого вона призначена, щоби вкласти в букет певні емоції. Наприклад, квіти для колеги чи керівника не схожі на композицію для коханої жінки.

Разом із зручною доставкою букета можна надіслати символічний подарунок:

  • цукерки та солодощі;
  • кошики із фруктами;
  • гелієві кулі;
  • м’які іграшки;
  • прикраси.

Несподівано порадувати кохану людину можливо з Польщі, Німеччини, Франції та інших країн світу. Необов’язково перебувати в Україні. Від вашого імені кур’єр вручить подарунок та букет, які ви обрали.

Зручна доставка квітів у Дніпрі

Доставка квітів BuketLand працює в Києві та по Україні. У розпорядженні компанії автопарк та власні склади, куди щодня надходять свіжі квіти. Будь-якого сезону ваші близькі гарантовано отримають букети відмінної якості.

Ваше замовлення доставить досвідчений водій. Він знає, як дістатися до вказаної адреси, тому привезти букет у точно призначений час зовсім не важко.

Прийнявши замовлення в інтернеті, менеджер зателефонує для уточнення деталей. Повідомить, які квіти краще купити для певного приводу та обговорить реальні терміни доставки в Дніпрі з урахуванням комендантської години та інших обмежень.

Категорія: Афіша, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: