Skip to content

Несе загрозу людям: в міськраді Дніпра зробили заяву щодо долі готелю «Парус»

Новини Дніпра: Про долю отелю "Парус" - Наше Місто

Як відомо, готель «Парус» повернули у комунальну власність. Верховний Суд України 1 лютого 2022 року ухвалив остаточне рішення про повернення готелю «Парус» громаді міста. Право власності на цей об’єкт зареєстровано у Державному реєстрі прав на нерухоме майно. А на сесії 23 лютого депутати прийняли рішення про демонтаж будівлі. А 24 лютого почалося повномасштабне вторгнення росії, і питання «Парусу» відійшло на задній план. Проте міська влада не змінила думку з цього приводу, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроTV.

«Є рішення Верховного Суду, що підтверджує, що «Парус» має бути повернений в комунальну власність через невиконання інвестиційного договору. Тобто, ми бачимо цей готель, ми бачимо, що з ним нічого не відбувається. Ми розуміємо, що його взяли під певні інвестиційні зобов’язання і нічого з ним не робилося крім того, що він слугував величезним тризубом і величезною рекламою.

Ми розуміємо, що існування такої величезної будівлі, по-перше, несе загрозу нашим мешканцям. По-друге, багато мешканців вже отримали травми, відвідуючи його. Місто планує цю будівлю зносити», – роз’яснив ситуацію з довгобудом на каналі  ДніпроTV  секретар Дніпровської міськради Олександр Санжара.

Новини Дніпра: Про долю отелю "Парус" - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: