Skip to content

Магнітні бурі у січні: коли небезпечні дні

Ксенія Куземко

Магнітні бурі у січні

Магнітні бурі можуть спричинити погіршення самопочуття у багатьох людей. У такі дні можливі головні болі, відчуття сильної втоми та сонливість. Також у дні магнітних бур можуть загострюватися хронічні захворювання, передає кореспондент «Наше місто».

Магнітні бурі у січні

Сильна магнітна буря очікується 18-19 січня. Вона досягне рівня 5.

Ще одна коротка, але сильна буря накриє Землю 23 січня. Далі до кінця місяця геомагнітний стан буде спокійним.

Як допомогти організму в дні магнітних бур

У такі дні рекомендується знизити фізичне та психоемоційне навантаження, більше відпочивати та відмовитися від справ, які потребують надмірних зусиль.

Потрібно дотримуватись нормального режиму дня, повноцінно висипатися та регулярно харчуватися. У раціоні варто більше приділити уваги овочам та фруктам, а від фастфуду, жирної та солоної їжі краще відмовитися.

Не варто налягати на каву та для концентрації варто пити більше чаю. Також важливо дотримуватися правильного водного режиму.

Поліпшити стан при погіршенні самопочуття допоможуть контрастний душ, зарядка, прогулянка на свіжому повітрі, басейн, пробіжка, ванна ввечері, відпочинок, приємні емоції.

Людям із хронічними захворюваннями варто обмежити навантаження, більше відпочивати та тримати під руками необхідні ліки.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: