Пекінська капуста – ідеальний інгредієнт для приготування легких, корисних та смачних салатів. Варто відзначити, що вона ідеально поєднується з рибою, філе, морепродуктами, овочами, зеленню, будь-яким сиром і соусами.
Кулінар Анна поділилася в Instagram рецептом смачного, легкого салату з пекінської капусти, з тунцем та яйцями, який буде ідеальною стравою для обіду, повідомляє сайт «Наше Місто».
Складові:
• пекінська капуста/листя салату/айсберг/руккола
• тунець – 100 г
• чері чи звичайні помідори – 4-5 шт.
• огірки
• перець
• яйця – 2 шт.
Соус:
• оливкова олія – 2 ст. л.
• гірчиця – 1/2 ч. л.
• соєвий соус – 1 ч. л.
• гранатові зерна
• соус теріяки
• лимонний сік
Спосіб приготування:
1. Наріжте капусту дрібно, помийте руколу.
2. Зваріть і поріжте яйця разом у помідорами, огірками та перцем.
3. Соус: змішайте усі інгредієнти.
4. Зберіть салат: викладіть у миску порізані інгредієнти, тунець в олії та полийте соусом, добре перемішайте. Можна присипати кунжутом.