Skip to content

Секретний інгредієнт: легкий салат на вечерю з пекінської капусти з тунцем

Олена Завгородня

Пекінська капуста – ідеальний інгредієнт для приготування легких, корисних та смачних салатів. Варто відзначити, що вона ідеально поєднується з рибою, філе, морепродуктами, овочами, зеленню, будь-яким сиром і соусами.

Кулінар Анна поділилася в Instagram рецептом смачного, легкого салату з пекінської капусти, з тунцем та яйцями, який буде ідеальною стравою для обіду, повідомляє сайт «Наше Місто».

Складові:

• пекінська капуста/листя салату/айсберг/руккола

• тунець – 100 г

• чері чи звичайні помідори – 4-5 шт.

• огірки

• перець

• яйця – 2 шт.

Соус:

• оливкова олія – 2 ст. л.

• гірчиця – 1/2 ч. л.

• соєвий соус – 1 ч. л.

• гранатові зерна

• соус теріяки

• лимонний сік

Спосіб приготування:

1. Наріжте капусту дрібно, помийте руколу.

2. Зваріть і поріжте яйця разом у помідорами, огірками та перцем.

3. Соус: змішайте усі інгредієнти.

4. Зберіть салат: викладіть у миску порізані інгредієнти, тунець в олії та полийте соусом, добре перемішайте. Можна присипати кунжутом.

Новини Дніпра: салат з пекінської капусти - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Поділитися: