Skip to content

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з теплом і водою на ранок

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з тепло- і водозабезпеченням на ранок 10 січня, повідомляє сайт «Наше Місто».

КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ ІНФОРМУЮТЬ

Напередодні у Дніпрі знову застосовувалися ЕКСТРЕНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ електроенергії. Про це повідомила на своєму офіційному сайті приватна енергетична компанія ЦЕК. Пояснюючи такий крок перевищенням споживання електричної енергії на понад дозволений НЕК “Укренерго” ліміт.

Робота всіх об’єктів критичної інфраструктури Дніпра на особистому контролі міського голови Бориса Філатова. За його розпорядженням всі служби міста переведені на посилений режим роботи.

Протягом ночі екстрених відключень живлення у місті не було.

Станом на 06:00 всі об’єкти КП «Жилсервіс-Дніпро», КП «Теплоенерго» та КП «Коменергосервіс» працюють та забезпечують подачу тепла в оселі городян.

У роботі всі підвищувальні насосні станції (ПНС).

За минулу добу, завдяки титанічній праці наших комунальників під час сильного морозу було ліквідовано декілька аварій на водопровідних мережах та теплотрасах.

Зокрема, аварійні бригади КП «Дніпроводоканал» доклади максимум зусиль, аби усунути пошкодження на водопроводі на узвозі Близнюківський (колишня вул. Яснополянська) і відновили подачу води за адресами:

  • узвіз Близнюківський;
  • вул. Лоцманська;
  • вул. Садова;
  • вул. Дружинників;
  • вул. Верхоянська;
  • вул. Мільмана;
  • пров. Камський;
  • вул. Корсакова;
  • сел. Кам’янка.

Також невпинна робота наших комунальників у складних погодних умовах дозволила оперативно завершити роботи по вул. Кожедуба, 48 та вул. Кожедуба, 36 і відновити водопостачання сел. Олександрівка, Одинківка та жителям вулиць Кожедуба та Стефаника.

А ще, проведені аварійні роботи по вул. Богдана Хмельницького, 24 та повернуто подачу води жителям вул. Богдана Хмельницького, 20-28.

Загалом за добу наші комунальники очистили 27 засмічень на мережах водовідведення, а також усунули 23 пошкодження на мережах водозабезпечення.
Серед ключових: по просп. Богдана Хмельницького, 174, Д-400 мм (повітряний трубопровід); по вул. Панікахи, 33, Д-400 мм (повітряний трубопровід).

Окрім того, КП «Жилсервіс Дніпро» ліквідував порив по пр. Олександра Поля, 82 і відновив подачу тепла.

Так само оперативно Жилсервіс-14 провів роботи у будинку по вул. І. Акінфієва і у лічені години повернув подачу теплоносія споживачам.

КП «Теплоенерго» провело аварійні роботи на одному тепло-розподільчих пунктів (ТРП), люди з теплом і водою, бо на час ремонтних робіт було тимчасово припинено і водопостачання на вул. Запорізьке шосе, 38, пров. Джинчарадзе,4.

Сьогодні КП «Дніпроводоканал» попри мороз і сильний вітер працюватиме над усуненням пошкодження водопроводу по вул. М.Драгоманова,8.
Тимчасово без води будуть жителі вул. М.Драгоманова, 1-10. Ремонтні бригади докладуть максимум зусиль, аби виконати всі роботи якісно і якнайшвидше повернути воду в оселі городян.

За дорученням міського голови Бориса Філатова наші комунальні служби забезпечені всім необхідним: спецтехнікою та матеріалами і мають можливість ліквідувати аварії оперативно, аби відновлювати водо- та теплопостачання жителям міста якомога швидше.

Не забувайте про необхідність заощадливо споживати енергоресурс, у тому числі у ранкові години пік. Нині енергетична система країни все ще потребує свідомого споживання електроенергії, інакше не уникнути знову аварійних відключень живлення.

Міська влада Дніпра робить все можливе, аби містяни не відчували суттєвих проблем з наданням якісних послуг всіма комунальними підприємствами Дніпра.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

ГРОМАДСЬКА РАДА ІНФОРМУЄ

Категорія: Важливо, ЖКГ

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: