Skip to content

Дніпровська міська влада інформує про ситуацію з водою і опаленням на ранок 8 січня

Новини Дніпра: Ситуація з водою та опаленням на ранок 9 січня

Станом на ранок у Дніпрі стабільна ситуація з водо- і теплозабезпеченням, але все може змінитися в будь-який момент, оскільки сьогодні приватні енергопостачальні компанії застосовують у Дніпрі стабілізаційні графіки відключення електроенергії.  Через це протягом дня можливі зупинки роботи котелень та насосних станцій, що тягне за собою тимчасову відсутність водо-, та теплопостачання у дніпрян, повідомляє сайт «Наше місто».

Також відключення будуть стосуватися і квартир дніпрян, тому радимо переглянути графік відключень, аби розуміти коли в вашій оселі не буде світла. Зробити це можна за посиланнями: 

–  якщо ви абонент ДТЕК –  https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns

–  якщо ви абонент ЦЕК – https://cek.dp.ua/index.php/nashi-novyny/754-timchasovi-grafiki-pogodinnikh-vidklyuchen.html

Наразі всі об’єкти теплопостачання КП «Теплоенерго», КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро» працюють. Міська влада тримає ситуацію з теплопостачанням та водопостачанням у Дніпрі під контролем. Всі проблемні ситуації вирішуються якомога швидше, аби забезпечити повноцінне надання комунальних послуг дніпрянам. 

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра забезпечені необхідною технікою та матеріалами. Завдяки цьому будь-які ремонти на мережах водопостачання та теплопостачання у місті проводяться швидко та якісно.  

Сьогодні аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» буде проводити ліквідацію пошкодження на водопроводі по вул. Січових Стрільців, 23. Через це частково відсутнє водопостачання в будинках на таких вулицях:

  • – Січових Стрільців;
  • – Бородинська;
  • – Виконкомівська.

Водопостачання буде відновлено протягом дня, одразу після завершення всіх ремонтних робіт.   

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:  

(056) 732-12-12  

(095) 732-12-12  

(096) 732-12-12   

(073) 732-12-12  

Категорія: Війна, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: