Skip to content

Негода в Дніпрі: у місті працює спецтехніка, власників авто просять не заважати роботі спецтранспорту

Новини Дніпра: Ожеледиця в Дніпрі - Наше Місто

У Дніпрі вирує негода. Опади супроводжуються швидким зниженням температури, у результаті чого  місцями по місту є ожеледиця. Комунальники тримають руку на пульсі, і вже декілька годин тому приступили до роботи. На вулицях міста працює 35 одиниць посипочної техніки, 7 навантажувачів, 12 одиниць мінітехніки, 2 самоскиди, повідомляє сайт «Наше місто».

Новини Дніпра: Ожеледиця в Дніпрі - Наше Місто

Начальниця управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради Світлана Літвінова розповіла, що у разі ускладнення погодних умов до роботи готові приступити 86 одиниць посипочної техніки з відвалами, 10 навантажувачів, 24 одиниці мінітехніки, 18 самоскидів та 500 дорожніх робітників (для роботи на тротуарах, зупинках громадського транспорту).

«6 січня, як і обіцяли синоптики, у Дніпрі відбулося значне погіршення погоди. Протягом дня спостерігався сніг, дощ з мокрим снігом. Зараз температура повітря швидко понижується, і місцями є ожеледь. На завтра обіцяють сильні морози. Комунальна техніка вже працює», – сказала вона.

Новини Дніпра: Ожеледиця в Дніпрі - Наше Місто

Комунальники в першу чергу забезпечують безпеку дорожнього руху на особливо небезпечних ділянках. Дороги обробляються протиожеледною сумішшю.

Нагадуємо, що автівки необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: