Skip to content

У Дніпрі протестували генератори у котельні, яка забезпечує теплом 2 мікрорайони

Три генератори потужністю 500 кіловат закупили в міськраді і встановили на одній із котелень Дніпра. Вона забезпечує теплом два великих мікрорайони міста. Сьогодні тут запускали та тестували генератори. Працівники КП «Теплоенерго» запевнили – потужності генераторів повинно вистачити для того, щоб насосне обладнання працювало справно протягом декількох днів. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Днепр оперативный.

«Цього буде достатньо, щоб при розрахунковій температурі до 23-х градусів забезпечити циркуляцію теплоносія і підтримати тепло в житлових будинках», – сказав старший майстер теплової дільниці КП «Теплоенерго» Евгеній Кунік.

Сьогодні тут запускали генератори та тестували систему роботи котельної, в умовах відсутності енергопостачання. Заступник міського голови Михайло Лисенко запевнив – подібні генератори будуть встановлюватись і на інші об’єкти критичної інфраструктури.

«Це не останні генератори, які ми встановлюватимемо… Ми встановлюватимемо генератори в тому числі на водоканалах та насосних станціях», – відзначив заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.

Мер Дніпра Борис Філатов не раз наголошував, що турбота про мешканців для нас пріоритетна і завдяки цим роботам жителі двох великих мікрорайонів зможуть залишитися з теплом навіть під час короткострокового блекауту.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: