Skip to content

Подарунок за всі страждання: матуся з Маріуполя про народження сина на Новий рік в Дніпрі

Аліна Рудич

Новий рік – період див. Незважаючи на ті страшні події, які відбуваються в нашій країні, для дива завжди є місце. В новорічну ніч в одному з пологових будинків Дніпра, в родині переселенців з Маріуполя, народився здоровий хлопчик вагою 3640 г та зростом 57 см. Журналісти сайту “Наше місто” поспілкувались з щасливою родиною та лікарями, які допомогли хлопчику з’явитися на світ.

В родині вже є старша донька. Появу сина батьки чекали з нетерпінням. Хлопчик народився в новорічну ніч, в 1:12.

“Це були спільні пологи. Я припускала, що в період нового року народиться син, але щоб прямий на Новий рік – це подаруночок.

Нам дуже подобається в Дніпрі, дуже щаслива, що народжувала саме в цьому пологовому. Персонал дуже ввічливий та професіональний. Тепер мріємо вже всією великою родиною повернутися додому в Маріуполь”, – розповідає мама Ольга.

“Породілля приїхала ще ввечері 31 грудня, в неї вже були перейми. Пологи пройшли добре. Мати і дитина почувають себе добре. Родина дуже рада, що нарешті ця довгоочікувана подія сталася. Ми поспілкувалися з жінкою 1 січня, коли вона вже відпочила. ЇЇ історія дуже схожа з історіями українців, які опинилися в зоні активних бойових дій. Родина дуже привітна, скромна, трудова. В Маріуполі займалися підприємництвом. З перших же днів повномасштабної війни в них все згоріло. Майже місяць вони не могли виїхати. Було дуже страшно. 

Добирались до Дніпра приблизно через Бердянськ, Запоріжжя. Тепер починають все з нуля. Дитина – подарунок долі за всі ті страждання, які, сподіваємось, вони залишили в минулому році”, – розповідає акушер-гінеколог Таїсія.

Ім’я хлопчику батьки обрали вже давно – Данило.

“Син більше схожий на татка. Вірю, що це добрий знак – народити в новорічну ніч”, – розповідає щаслива матуся. 

Бажаємо родині здоров’я та скорішого здійснення всіх заповітних мрій.

Фото Валерія Кравченка

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: