Skip to content

Купити EcoFlow в Дніпрі: скільки коштує та як користуватися

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Купити EcoFlow ціна

Перебої з електропостачанням – реалії, в яких зараз живуть українці. Але ми вже впевнилися в тому, що будь які труднощі нас не ламають, а лише загартовують. Павербанки, генератори, свічки на батарейках та цеглини на пічці – складно уявити, що ще рік тому такі речі були нам не потрібні. Один з популярних товарів наразі – EcoFlow або ж великий павербанк. Скільки коштує в Дніпрі та як ним користуватись розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

EcoFlow – зарядна станція, яка відрізняється своїми невеликими розмірами. Вона є меншою, аніж, наприклад, генератор, її легше перенести із кімнати в кімнату та з будівлі в будівлю.

Окрім генератора, EcoFlow часто порівнюють із повербанками. Проте потужність EcoFlow більша, як і розмір. Завдяки виходу 220В вони можуть працювати багато годин поспіль і навіть днями (залежно якої потужності ваша модель).

Скільки коштує EcoFlow?

У інтернеті середня ціна становить приблизно 17-18 тис. грн. Проте можна знайти більше дешевші варіанти – вартість стартує від 8 тис. грн. Найпотужніші моделі коштують до 180-200 тис. грн.



Як користуватися

Слід зазначити, що спосіб підключення EcoFlow до мережі за допомогою кабелю з двома “виделками” недопустимий. Крім того, правильно підключати всі прилади напряму до портативної станції. В разі недостатньої кількості виходів 220В краще використати подовжувач.

EcoFlow можна використовувати як безперебійне джерело живлення, підключивши станцію до мережі, а всі необхідні прилади до станції.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: