Skip to content

Дніпро стало домівкою: перша в Новому році дитина народилася в сім’ї переселенців з Маріуполя

В цю новорічну ніч не було святкових феєрверків та масових святкувань. Але одне диво все ж таки відбулося, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням інформацію перинатального центру однієї з лікарень міста Дніпро.

Ця родина – батько, мати та 16 – ти річна донька – мешканці Маріуполя. Як і всі українці колись – працювали, навчалися, жили… Після початку війни разом втратили все. Згоріли від бомбардувань домівка та приватне підприємство. Майже місяць в пеклі під обстрілами, коли однаково небезпечно було і залишитися і спробувати виїхати.

Холод, голод, страх і темрява… А потім дуже складна евакуація, яка розтягнулася ще майже на місяць. Бердянськ, Запоріжжя, Дніпро…

У нашому місті з’явилося відчуття відносної безпеки. Тут і затрималися. Зняли дім, знайшли роботу та школу. А в новорічну ніч зробили великий подарунок нашому місту, народивши хлопчика Данила.

Так склалося, що це була перша дитина Дніпропетровщини, яка побачила світ у Новорічну ніч, ніч великих сподівань року Перемоги.

Відбулося це 1 січня 2023р. в 01:12. Маса дитини – 3 кг. 640г., зріст 57 см, оцінка за шкалою Апгар 8 – 8 балів.

Ми вітаємо дружну та працьовиту родину Ольги та Миколи з народженням довгоочікуваної дитини. Як і всі українці, вони чекають на Перемогу та мріють колись повернутися до свого рідного Маріуполя.

«Ми дуже сподіваємося, що Дніпро буде для них не тільки захистом, а й містом, де в родину прийшла така велика радість. А ще дякуємо, що вибрали наш пологовий для найголовнішої події життя. Ми зробимо все можливе, щоб мати та дитина відчували себе в безпеці, затишку та комфорті», – написали лікарі пологового відділення, де народився хлопчик.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: