Skip to content

Як працює Пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» (Фото)

Софія Танченко

Новини Дніпра: Як працює Пункт незламності на базі Центру «Довіра»

У Дніпрі відповідно до розпорядження міського голови Бориса Філатова впорядковуються і оснащуються «Пункти незламності».  Зараз на базі закладів соціального захисту їх працює 6. Сьогодні, 28 грудня, директор департаменту соцполітики Едуард Підлубний проінспектував один з них, передає “Наше місто”.

На сьогоднішній день всі Пункти незламності оснащені генераторами, мають куточки для дітей, павербанки, подовжувачі, аптечки, запаси води, пеленальні столики, місця для грудного вигодування немовлят.

«В середньому у більшості Пунктах до 10 відвідувачів на день, але Центр соціальної підтримки дітей та сімей “Довіра” є нашим лідером. Там близько 30 відвідувачів щоденно, а в період ускладнених ситуацій по місту цей пункт приймає до 100 осіб», – зазначив Підлубний.

Відвідувачі мають змогу випити гарячий чай чи каву та пригоститися печивом.

За графіком проходить дезинфекція приміщення.

На території закладу є подова піч. У разі потреби можна приготувати їжу чи підігріти воду в казані (100 л) на відкритому вогнищі.

Пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» почав працювати 24 листопада. Станом на 27 грудня його вже відвідали 492 людини.

Також у разі виникнення критичних ситуацій заклад може прийняти більшу кількість людей, які опинилися в складних життєвих обставинах, у тому числі сімей з дітьми, з ночівлею.

Пункт незламності на базі Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» розташований за адресою вул. Тополина, 33.

Категорія: Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: