Skip to content

Допомагати тим, хто рятує нас: «АТБ» передала одній з дніпровських лікарень важливе обладнання (фото)

Повномаштабна війна змінила життя кожного українця. Не стоїть осторонь і вітчизняний бізнес. Ось вже дев’ять місяців з початку  вторгнення росії в Україну корпорація «АТБ» робить усе, щоб наблизити таку омріяну перемогу України. Збори гуманітарної допомоги для потреб підрозділів ЗСУ та ТрО, передача обладнання для лікарень, купівля вантажівок, пікапів, а також спецпроекти для допомоги «на нулі». Повідомляє сайт «Наше Місто».

З початку повномасштабного вторгнення компанія АТБ вже надала допомогу на понад 200 мільйонів гривень – продукти харчування, товари першої необхідності, допомога військовим. А сьогодні Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені І. І. Мечникова отримала вкрай необхідне медичне обладнання.

«У такий важкий час ми прагнемо підтримати українських військових всіма можливими способами! Ми допомагаємо лікарні ім.Мечникова ось уже дев’ять місяців повномасштабного вторгнення. І сьогодні , корпорація «АТБ» передала в лікарню хірургічний інструментарій, адже це перше, що потрібно для порятунку наших бійців! Завдяки цим інструментам дніпровські фахівці зможуть виконувати важкі операції і буквально рятувати кожне дорогоцінне життя українського воїна!» – наголосила генеральний директор компанії «АТБ» Наталія Шаповалова.

Нагадаємо, з початку повномаштабної війни керівництво корпопайії АТБ прийняло два важливих рішення: перше – не припиняти роботу магазинів, аби тримати продовольчу безпеку України, і друге – допомогати військовим.

Новини Дніпра: АТБ допомагає лікарні - Наше Місто

Бійці ТрО, хлопці з добровольчого руху та ЗСУ на постійній основі отримують продовольчі пакунки від мережі АТБ, партнерів та небайдужих покупців. За власною ініціативною допомагають і співвласники корпорації АТБ. Для різних військових підрозділів ними вже закуплено та передано близько 1000 автівок різного призначення. Надалі корпорація продовжить свою гуманітарну та волонтерську допомогу ЗСУ та усій Україні!

Дарина Сухоніс, фото Сергій Бараненко

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: