Skip to content

Дніпровська міська влада інформує: що зроблено комунальниками 27 грудня

Протягом дня, 27 грудня, міська влада виконала  неабияку кількість роботи. Повідомляє сайт «Наше Місто».

Департамент благоустрою та інфраструктури

З самої ночі для ліквідації мокрого снігу на вулицях міста було задіяно 11 од. посипальної техніки та 4 навантажувачі. Аби уникнути ожеледиці було використано 78 тонн протиожеледної суміші.

Комунальники за день очистили 65 дощоприймальних колодязів, прочистили понад 60 м зливового колектору. Роботи виконувалися на 9 обʼєктах, до них залучили 9 бригад, 30 осіб та 17 од. техніки.

Працівники КП «Міськсвітло» провели ревізію 3 шаф зовнішнього освітлення, перетягнули 270 м лінії зовнішнього освітлення та провели ревізію 127 світильників.

За день КП «Міськзеленбуд» обрізано 20 дерев та ще 49 омолоджено. Також обрізано висоторізом гілля на 385 деревах та видалено порослі на площі 1760 м кв.

Департамент транспорту та транспортної інфраструктури

Протягом дня КП «Дніпровський електротранспорт» виконано 9 поточних та 2 аварійних ремонти рухомого складу, замінено 10 м трамвайної колії, виконано ревізію 1,2 км контактної мережі, сумісно з КП «Міськзеленбуд» виконано обрізання гілок дерев біля трамвайної контактної мережі.

Співробітники КП «Дніпровський метрополітен» провели технічне обслуговування 18 вагонів, міжремонтне обслуговування аварійного освітлення, щоденний огляд 8 ескалаторів. Також виконали поточний ремонт 1 ескалатора, усунули 6 течій підземних вод та перевірили апаратуру тунельного зв’язку.

КП «Транспортна інфраструктура міста» налагодила 17 світлофорних об’єктів.

Працівники Інспекції з питань контролю за паркуванням виписали 695 штрафів. Через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху було евакуйовано 21 авто. Також протягом дня надано 11 відповідей на звернення громадян.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: