Skip to content

У Дніпрі демонтували пам’ятник льотчику Валерію Чкалову (Фото)

Сьогодні, 26 грудня, у Дніпрі демонтували пам’ятник льотчику Валерію Чкалову, який знаходиться на вході в парк ім. Глоби. Ці роботи проводяться згідно з рішенням виконкому Дніпровської міської ради №1055 від 6 грудня 2022 року, повідомляє сайт «Наше місто».

У Дніпрі демонтували пам’ятник льотчику Валерію Чкалову (Фото)

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко розповів, що всього у місті демонтують 6 пам’ятників. Частину роботи вже зроблено.

Також він розповів про подальшу долю монументів.

«Всі демонтовані пам’ятники ми відвозимо на базу одного з комунальних підприємств міста під відповідальне зберігання, а їхня подальша доля буде вирішуватися фахівцями Дніпровської міської ради. Постаменти ми поки що чіпати не будемо. А що буде розміщено на місцях демонтованих пам’ятників, поки теж невідомо. Як тільки-но з’явиться якесь розуміння, ми, звісно ж, повідомимо додатково», – відмітив заступник міського голови.

У Дніпрі демонтували пам’ятник льотчику Валерію Чкалову (Фото)

Довідково. Станом на 26 грудня демонтовано 5 пам’ятників, а саме: Булигіну, Дубініну, Чкалову, Горькову та Олександру Пушкіну. Залишилось прибрати ще 3 пам’ятники, а саме: Ломоносову, Матросову та генералу Юхиму Пушкіну.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: