Skip to content

Прийшла до тями: у Дніпрі рятують дівчинку, яка ледве вижила під час ракетного удару 16 грудня

Семирічна дівчинка, яка була поранена внаслідок ракетного удару по багатоповерхівці у Кривому Розі 16 грудня, прийшла до тями. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на пресслужбу Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

У дитини мінно-вибухова травма, важка травма грудної клітини та поранення ока. У Кривому Розі їй зробили першу операцію, а після доставили у Дніпро, де зробили ще одну.

Наразі дівчинка вже у свідомості та може спілкуватися з батьком. Втім її стан залишається важким. Вона перебуває у реанімації на апараті штучної вентиляції легень. Найближчим часом дитині планують провести операцію на оці.

Нагадаємо, вранці 16 грудня російські війська завдали удару по житловому будинку у Кривому Розі. Внаслідок події чотири людини загинуло. Ще 15 людей травмовані, вони у лікарні. Серед поранених є діти. Мати пораненої дівчинки також отримала травми: уламок пройшов через лобову частку та зруйнував лобну пазуху. Жінка також знаходиться у реанімації в одній з лікарень Дніпра. Після операції до неї починає повертатися пам’ять.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: