Skip to content

Відданий син своєї країни: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Зеленський Сергій Сергійович

Йому було лише 42 роки…Здавалося б, все життя попереду…Але рашистська орда перервала життя Захисника з Дніпропетровщини. В боях за Україну загинув Капуста Андрій Андрійович, родом з смт. Софіївка. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

Андрій був одним з перших наших земляків, хто став на захист суверенності Батьківщини, як тільки розпочалося повномасштабне російське вторгнення, приставши до лав захисників рідної України, як відданий син своєї країни. Кожен, хто знав та поважав мужнього та безстрашного бійця за мир і свободу, несе нині у серці невимовний біль за полеглим Героєм, адже у вічність йдуть найкращі – сміливі та вірні своєму обов’язку і своїй країні.

“Від імені мешканців Криворізького району висловлюємо щирі слова співчуття батькам полеглого воїна Катерині Андріївні та Андрію Андрійовичу, рідним та близьким. Усією спільнотою ми розділяємо вашу скорботу, схиляючи голови перед пам’яттю Героя, який віддав своє життя, аби Україна була, аби її народ жив вільно, аби у рідний дім ніколи не ступила нога окупанта… Це страшна та неосяжна ціна, якої коштує свобода, і цю ціну, цю втрату годі осмислити через непоправне горе. Нехай світла пам’ять про звитяжного Героя назавжди залишиться в наших серцях. Герої не вмирають!” – написали на сторінці Криворізької районної державної адміністрації.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: