Skip to content

Зрада і підірване на міні авто: історія військового з Дніпра, який возить провізію на передову

Новини Дніпра: Історія військовослужбовця з Дніпра

12 грудня в Україні відзначають День сухопутних військ. Журналісти “Наше місто” поспілкувались з нацгвардійцем Сергієм. Чоловік не мав бойового досвіду, але мав бажання боронити країну. 

З березня дніпрянин Сергій боронить Україну на передовій. За цей час військовослужбовець пройшов Рубіжне, Слов’янськ та Лиман. З перших днів війни Сергій приймав активну участь у протидії ворогу.

“Я ніколи не служив, а плюс ще травма з хребтом. Потрапити  до армії було важко. Спочатку я допомагав будувати блокпости. 4 березня був у Харкові та вивозив дітей звідти своєю машиною. А вже 6 березня я подав заяву на вступ до армії і ось так опинився на фронті”, – розповідає військовослужбовець. 

Основне завдання для Сергія – це доставляти провізію на передову та “нуль”. Під обстрілами по бездоріжжю. Від військових водіїв залежить життя побратимів та мобільність бойових підрозділів. 

“Моє завдання – возити продукти хлопцям на першу лінію. Спочатку потрібно було зрозуміти, чому до наших хлопців не доїжджала провізія”, – згадує Сергій.

Часто їх шлях пролягає через небезпечні ділянки, які сепаратисти завжди тримають на прицілі. Також був неприємний досвід зради.

“Потім у процесі всієї цієї історії з’ясувалося, що охоронець цього кооперативу – навідник. Нам прийшов наказ їх заарештувати. Я ледь стримався, щоб їх не розстріляти”, – говорить Сергій.

Подробиці історії військовослужбовця дивіться у відео.

https://youtu.be/V6v3joQhK-E

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: